Auto huren op New York Airport – vergelijk prijzen

Een auto huren op het vliegveld van New York is absoluut niet moeilijk. Amerika is namelijk een echt autoland, de auto wordt door de meeste mensen gebruikt om van A naar B te gaan. Een trein zoals je die je zag op het vliegveld wordt in de rest van het land niet echt gebruikt, ook bussen zijn op de grote steden na niet echt gebruikelijk. Een auto huren is dan ook goed mogelijk. Maar welke autoverhuurder gebruik je dan, er zijn er zoveel. En waar haal je zo’n huurauto op New York JFK Airport op? Genoeg vragen dus die wij hier gaan beantwoorden.

Autohuurders op New York Airport vergelijken

Er zijn veel autoverhuurbedrijven. Namelijk Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, Sixt en Thrifty. Sommige werken samen zoals Avis/Budget, Enterprise/Alamo en Hertz/Thrifty/Dollar. Wil je dus een auto huren op New York Airport? Dan heb je echt een vergelijker nodig, zoals EasyTerra. Dit is de grootste autoverhuurvergelijker in het Nederlands. Je zoekt je huurauto uit met het worry-free label om zeker te zijn van alle verzekeringen die je in Amerika (zeker!!) nodig hebt.

Waar op het vliegveld haal je de huurauto op?

Een auto huren op New York Airport is online nog makkelijk. Maar waar haal je hem op? De eerste stap is het papierwerk regelen, bij het kantoortje op de luchthaven. Jouw huurauto staat zelf echter op een parkeerterrein buiten het luchthaventerrein. Dit is voor alle autoverhuurders hetzelfde. Ironisch genoeg zul je even de gratis SkyTrain in moeten om een auto te huren; met stations in alle terminals is dat dus geen probleem. Stap in op een van de terminals van het vliegveld en stap uit bij station Federal Circle, het station voor de autoverhuurders. Dit wordt ook uitgelegd in het kantoortje.